Ontdek onze oplossingen om veilig op kantoor te kunnen werken en medewerkers productiever te maken met een goede thuiswerkplek.

 

Is jouw organisatie er al klaar voor?

Wij helpen je graag verder.

 

OFFICE 1.5

In deze ongewone tijd is het zaak dat bedrijven en organisaties hun continuïteit zo goed mogelijk waarborgen. Eén van de grootste uitdagingen hierbij is het bewaken van de productiviteit van medewerker. Office 1.5 helpt bedrijven en organisaties om dit doel te bereiken. Met office 1.5 zorgen we voor een comfortabele en verantwoorde thuiswerkplek en maken we kantoren gereed om binnen de kaders van de ‘1.5 meter samenleving’ (social distancing) terug open te kunnen gaan.

Om medewerkers productief te houden is het van groot belang dat zij kunnen beschikken over een verantwoorde thuiswerkplek. Als werkgever ben je op grond van de Arbowetgeving verplicht om een veilige en gezonde werkplek te creëren voor je medewerkers. Zeker in deze tijd is het logisch dat daar ook de thuiswerkplek onder valt.

 

Met het platform ikwerkthuis.nu ontzorgen we werkgevers door medewerkers eenvoudig te voorzien in een goede thuiswerkplek. Naast een uitgebreid aanbod van producten bieden we diverse services aan om alles uit deze ongewone situatie te halen. Denk hierbij aan een ergocoach, fysiotherapeut, online yogalessen en andere relevante informatie die bijdraagt aan het voorkomen van fysieke en mentale klachten.

Ook zien we nieuwe kansen om kantoren opnieuw te kunnen openen binnen de kaders van de ‘1.5 meter samenleving’ (social distancing). Hiervoor hebben we diverse plug en play oplossingen voor ontwikkeld samen met experts uit het werkveld. Deze plug en play oplossingen zijn overal toepasbaar en worden ondersteund met een eenvoudig transitieprogramma.

 

Het transitieprogramma van office 1.5 stimuleert bewust gedrag. Zo helpen we om een goede afweging te maken wanneer je thuiswerkt of op kantoor en formuleren we de spelregels voor werken op kantoor. Centraal in onze aanpak staat het veilig faciliteren van werken en ontmoeten op kantoor. Doordat we elkaar op dit moment niet fysiek zien ontstaat sociale verschraling (gebrek aan menselijk contact). Wij vinden het belangrijk dat het kantoor een belangrijke rol kan vervullen om sociale verschraling tegen te gaan en om de effectiviteit van overleggen te bevorderen. Veilig werken kan echter niet zonder dat we onszelf bewust zijn van ons gedrag.

 

TIJDLIJN

In onderstaande tijdlijn zijn de belangrijkste onderdelen weergegeven voor het aanbieden van een verantwoorde thuiswerkplek en aanpassingen aan het kantoor. De onderdelen op deze tijdlijn zijn chronologisch weergegeven en indicatief. De werkelijke doorlooptijden zijn afhankelijk van de scope, actuele voorraad en besluitvorming.

OFFICE 1.5

Levering thuiswerkplek (3-5 werkdagen)

Introductie 'verantwoord werken' services

Afspraken over aanbod thuiswerkplek

Klantpagina & productaanbod gereed

Bestellen thuiswerkplek

AANPASSING KANTOOR

Tekenen aangepast(e) indelingsplan(nen)

KANTOOR OPEN

Communicatie medewerkers

Aanpassingen indelingsplan uitvoeren

Clean desk beleid opstellen

Branding

1-4 weken

2-6 weken

Communicatie

 VERANTWOORD

THUISWERKEN

Quick scan kantoorlocatie(s)

Advies t.b.v. oplossingen

Selectie oplossingen

Bestellen

Voorbereiden communicatie

Start Corona Officer

Training Corona Officer

Levering & installatie oplossingen

Briefing Facility Management

OFFICE 2.0

 

THUISWERKPLEK

Op zoek naar een lange termijn oplossing voor de thuiswerkplek?

Wij ontzorgen werkgevers door medewerkers te helpen met het selecteren van een comfortabele en verantwoorde thuiswerkplek. Gedeeltelijk of volledig vergoeden van een thuiswerkplek? Wij regelen het! Veilig, betrouwbaar en contactloos geleverd bij uw medewerkers thuis.

Speciaal voor uw bedrijf/organisatie stellen we een productaanbod voor en richten een klantpagina in. De klantpagina is de landingspagina waar medewerkers alle relevante informatie vinden over het productaanbod én direct een bestelling kunnen plaatsen. We denken graag mee met uw medewerkers om een thuiswerkplek op maat te bieden. Daarom zijn we dagelijks via verschillende kanalen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook online een afspraak boeken voor een (video) call met ikwerkthuis.nu.

Onze service gaat verder dan de levering van een goede thuiswerkplek. Op ons serviceplatform van ikwerkthuis.nu vind je alles om medewerkers te ondersteunen in het thuiswerken: instructies, bewegingsoefeningen, een thuiswerkblog, maar ook een fysiotherapeut, yoga en mindfulness. Zo helpen we bedrijven/organisaties om preventief fysieke en mentale klachten te voorkomen. 

 

Compleet ontzorgd, zonder inspanningen voor de werkgever.

 

 

 

1. SELECTEER

Stel eenvoudig jouw persoonlijke thuiswerk pakket samen

2. BESTEL

Jouw bestelling wordt standaard binnen 3-5 werkdagen bij jou thuis geleverd en geïnstalleerd

3. AAN DE SLAG

Geef je thuiswerkplek een upgrade en haal meer productiviteit uit je dag

 

KANTOOR

De impact van COVID-19 op ons leven is groot. Dat zien we ook terug in de manier waarop het kantoor gebruikt wordt. 

Veel kantoren zijn gesloten of met enkele voorzorgsmaatregelen open gebleven. Willen we in de komende maanden meer gebruik gaan maken van het kantoor dan is het belangrijk dat we goed nadenken hoe we dit met elkaar kunnen doen. Er zijn drie belangrijke aspecten die bepalend zijn voor een veilig kantoor. 

1. FACILITEER ONTMOETEN

Het kantoor is een belangrijk wapen in de strijd tegen sociale verschraling (het gebrek aan menselijk contact). We zien dat veel bedrijven zich focussen op het aanbieden van zoveel mogelijk werkplekken op kantoor, terwijl de behoefte op dit moment ligt bij het veilig ontmoeten van mensen waarmee we veel samenwerken. 

2. STIMULEER BEWUST GEDRAG

Veilig werken en ontmoeten op kantoor kan alleen wanneer de gebruikers van het kantoor zich bewust zijn van hun gedrag. Wanneer komt een gebruiker naar kantoor, welke regels gelden er en hoe kan de gebruiker zelf ook een bijdragen leveren aan de veiligheid op kantoor? Om hier vorm aan te geven hebben we een eenvoudig transitieprogramma ontwikkeld om bedrijven/organisaties goed op weg te helpen. 

3. IMPLEMENTEER EFFECTIEVE MAATREGELEN

Er worden onvoldoende maatregelen genomen om de werkomgeving effectief veilig in te richten. Samen met experts uit het werkveld hebben we plug en play oplossingen ontwikkeld die (gecombineerd) leiden tot bewust gedrag van gebruikers (vb. corona officer). Ook hebben we oplossingen die gebruikers in staat stellen om zelf hun veiligheid te vergroten (vb. persoonlijke desinfectiemiddelen in combinatie met desinfectie van spoelwater in toiletten).

 
CORONA
OFFICER
AANWEZIGHEIDS-REGISTRATIE
CLEAN DESK
BELEID
PERSOONLIJKE DESINFECTIE
VEILIG GEBRUIK
SANITAIR & PANTRY
DESINFECTIE
STICKERS
VEILIG
WERKEN & ONTMOETEN
OFFICE 1.5 INDELINGSPLAN
PROTECTIESCHERMEN
VLOERSTICKERS LOOPROUTES
GEBRUIKSINSTRUCTIES

OFFICE 1.5 Concept Partners

© 2021 WOW-PROJECTS